top of page

De zilveren parels die GOUD waard zijn

Spouwmuur
isolatie

spouwmuurisolatie door isoglobe
Anker 1

Waarom isoleren?

Het isoleren van uw woning verhoogt uw wooncomfort. Isolatie verwijst naar het proces van het verminderen van warmtetransfer tussen binnen en buiten, waardoor een comfortabele, energiezuinige leefomgeving ontstaat.
 

Energiezuinigheid
Eén van de belangrijkste voordelen van woningisolatie is de en
ergie-efficiëntie. 20% van de warmte gaat verloren door de spouwmuur. Wanneer een huis slecht geïsoleerd is, maakt het warmte uitwisseling tussen binnen en buiten mogelijk, wat ertoe kan leiden dat uw warmte- en koelsystemen harder moet werken om een comfortabele temperatuur te handhaven. Dit kan op zijn beurt leiden tot hogere energierekeningen en een minder duurzame leefomgeving. Door warmte- en koudeverlies te beperken, kan u tot 30% besparen op uw energiefactuur en kan u uw impact op het milieu minimaliseren.

Comfort

Ook kan spouwmuurisolatie het algemene comfort van uw woonruimte verbeteren. Isolatie kan helpen de temperatuur te reguleren, zodat u geen dramatische temperatuurschommelingen ervaart. Het helpt ook tocht te verminderen, waardoor uw huis comfortabeler wordt tijdens de koudere maanden.

Geluidsisolatie

Isolatie heeft als bijkomend voordeel, dat het geluidsniveau in uw huis afneemt. Goed geïnstalleerde isolatie kan de geluidsoverdracht van externe bronnen, zoals verkeer, buren en andere geluidsoverlast verminderen.

Luchtkwaliteit
Ten slotte speelt isolatie een essentiële rol bij het handhaven van een goede luchtkwaliteit binnenshuis. Slechte isolatie kan leiden tot schimmelgroei, dat ademhalingsproblemen en andere gezondheids-problemen kan veroorzaken. Door uw huis te isoleren, kunt u de kans op schimmelgroei verkleinen en ervoor zorgen dat de lucht die u inademt schoon en gezond is.

spouwmuurisolatie
Anker 2
spouwmuurisolatie met Thermomaxx Parels

Werkwijze isolatiewerken

Bent u klaar voor de volgende stap, of hebt u nog twijfels en wilt u graag persoonlijk advies? Dan neemt u met ons contact op en gaan wij met u aan de slag.

De eerste stap voor het isoleren van uw woning is ons inspectieproces. Dit omvat een bezoek van één van onze ervaren adviseurs, die samen met u de energiebesparende mogelijkheden bekijkt die het meest geschikt zijn voor uw woning. Wij houden rekening met uw voorkeuren en behoeften, en zoeken samen met u naar een isolatieoplossing die past bij uw situatie past.

 

Na het vooronderzoek berekenen wij de benodigde materialen en kosten tot in het detail, zodat u exact weet wat u kunt verwachten. Tijdens dit hele proces wordt uw inbreng altijd gevraagd en gewaardeerd.

 

Als uit ons onderzoek en onze berekeningen blijkt dat isoleren mogelijk is, zullen wij u een concurrerende offerte opmaken die voldoet aan uw budget en energie-efficiëntie doelstellingen. Als u hiermee akkoord gaat, dan zoeken we samen naar een datum voor de uitvoering van de werken.

Isolatimateriaal

START

VOORWERK COMPLEET

WARM EN COMFORTABEL HUIS

DATUM

U contacteert ISOGLOBE en er wordt een afspraak gemaakt.

AFSPRAAK

ISOGLOBE vertrekt op datum van afspraak naar de klant.

Fase 1

CONTROLE

Het huis wordt door ISOGLOBE gecontroleerd op uitvoerbaarheid van de dakisolatie.

UITVOERING

Na de overeenkomst start ISOGLOBE met de isolatiewerken volgens nauwgezette werkinstructies.

GENIETEN

Nadien wordt alles netjes opgekuist. U kan nu genieten van een warm en comfortabel huis.

Fase 2

Fase 3

Fase 4

Isolatiemateriaal

Technische informatie
Het Thermomaxx parelsysteem is samengesteld uit een EPS (geëxpandeerd polystyreen) dat samen met een speciaal bindmiddel via gaatjes in de kruising van stoot- en lintvoeg met een inblaaspistool in de spouw wordt gebracht. Als eindresultaat ontstaat een homogene isolerende plaat, die de spouw geheel vult.
Deze plaat is dampdoorlatend, vast van vorm en voldoet aan de vaste eisen.

Afbeelding10.png

Isolatiewaarde

De isolatiewaarde van onze Thermomaxx parels hebben een lamdawaarde van 0.035 W/m.k. Dit staat gelijk aan een hoog thermisch isolatievermogen. Hiernaast zijn ze ook duurzaam en gaan ze eeuwig mee zonder aan isolatiewaarde in te boeten.

Milieuvriendelijkheid

Wanneer de korrels verwijderd zouden worden, kunnen ze 100% gerecycleerd worden naar hun oorspronkelijke grondstof.

Vochtbestendigheid

Van alle soorten spouwmuurisolatie zijn EPS-parels het meest vochtbestendig. Daarom zijn ze ook goed beschermend tegen schimmels. Het isolatiemateriaal blijft wel damp open, het 'ademt' als het ware. Dat betekent dat het opgenomen vocht dat in de muren en stenen zit wel nog kan ontsnappen.

isolatieparels spouwmuur
isolatieparels spouwmuur
isolatieparels spouwmuur
isolatieparels Thermomaxx
vrachtwagen isoglobe
Anker 3
Contactformulier

Vraag een 
offerte aan

Wij bezorgen je snel een gratis en vrijblijvende offerte. 

Selecteer een optie

Bedankt voor uw aanvraag, we nemen spoedig contact met u op

bottom of page