Tussenkomst in Uw Kosten voor Dakisolatie

Ondanks alle besparingsmaatregelen die ze neemt, komt de overheid nog steeds tussen in de kosten voor dakisolatie. Via uw netbeheerder kunt u namelijk een aanzienlijk deel van uw kostenvoor dakisolatie of zoldervloerisolatie terugbetaald krijgen.

Op deze manier draagt de overheid haar steentje bij tot een beter leefmilieu voor iedereen. Een goed geïsoleerd huis betekent namelijk een lager verbruik van kostbare energiebronnen die een schadelijk effect hebben bij de verbranding ervan.

Voorwaarden voor Dakisolatie Premies

De voorwaarden waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor een dakisolatie premie veranderen met de regelmaat van de klok. Ook de omvang van de terugbetaalde premies voor dakisolatie of zoldervloerisolatie worden regelmatig bijgesteld. Om die redenen, geven we hier een korte uitleg met een overzicht van interessante links naar websites waar u meer en up-to-date informatie kunt vinden.

Wat vooral belangrijk is voor u als eigenaar of verhuurder van een woning is dat het nog steeds interessant is om te genieten van de dakisolatiepremies. De kans is namelijk heel groot dat deze vroeg of laat ophouden te bestaan. Mocht dit gebeuren dan moet u zelf voor alle kosten opdraaien.

Subsidies van netbeheerders voor dakisolatie

Dakisolatie Premie Fluvius

Klanten van Fluvius ontvangen een premie van minimum 2 € per vierkante meter geïsoleerd dakoppervlak. Indien u de plaatsing van uw dakisolatie door IsoGlobe laat uitvoeren, ontvangt u hiervoor minimaal 4 euro per m2. De feitelijke omvang van de premie hangt af van de grootte van de oppervlakte. De minimale Rd-waarde (warmteweerstand) van het gebruikte isolatiemateriaal moet overeenkomen met 4.5 of meer.

https://www.fluvius.be/nl/thema/premies

Provinciale en Gemeentelijke Subsidies voor Dakisolatie

Sommige gemeentes en provincies kennen ook subsidies voor dakisolatie toe. De beste manier om zeker te zijn of uw gemeente een deel van uw kosten dekt, is door rechtstreeks informatie in te winnen bij uw lokale overheid.

Belastingvoordeel Dakisolatie

Helaas, dit is ondertussen afgeschaft.

Dakisolatie Premie combineren:

U kan gebruik maken van de combinatie-bonus, vanaf een 3de energiebesparende maatregel, krijgt u een bonus van 1250€. De daaropvolgende werken brengen ook elke keer een extra bonus op.

Ook Genieten van Dakisolatie Subsidies?

Door een beroep te doen op IsoGlobe als aannemer van uw zolder- of dakisolatie, bent u er zeker van dat u zal voldoen aan de strenge en complexe eisen voor de tegemoetkoming van de overheid. Neem daarom nu nog vrijblijvend contact op met ons.

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN!