Tussenkomst in Uw Kosten voor Dakisolatie

Ondanks alle besparingsmaatregelen die ze neemt, komt de overheid nog steeds tussen in de kosten voor dakisolatie. Via uw netbeheerder kunt u namelijk een aanzienlijk deel van uw kostenvoor dakisolatie of zoldervloerisolatie terugbetaald krijgen.

Op deze manier draagt de overheid haar steentje bij tot een beter leefmilieu voor iedereen. Een goed geïsoleerd huis betekent namelijk een lager verbruik van kostbare energiebronnen die een schadelijk effect hebben bij de verbranding ervan.

Voorwaarden voor Dakisolatie Premies

De voorwaarden waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor een dakisolatie premie veranderen met de regelmaat van de klok. Ook de omvang van de terugbetaalde premies voor dakisolatie of zoldervloerisolatie worden regelmatig bijgesteld. Om die redenen, geven we hier een korte uitleg met een overzicht van interessante links naar websites waar u meer en up-to-date informatie kunt vinden.

Wat vooral belangrijk is voor u als eigenaar of verhuurder van een woning is dat het nog steeds interessant is om te genieten van de dakisolatiepremies. De kans is namelijk heel groot dat deze vroeg of laat ophouden te bestaan. Mocht dit gebeuren dan moet u zelf voor alle kosten opdraaien.

Subsidies van netbeheerders voor dakisolatie

Dakisolatie Premie infrax

Klanten van infrax ontvangen een premie van minimum 3 € per vierkante meter geïsoleerd dakoppervlak. Indien u de plaatsing van uw dakisolatie door IsoGlobelaat uitvoeren, ontvangt u hiervoor minimaal 6 euro per m2. De feitelijke omvang van de premie hangt af van de Rd-waarde (warmteweerstand) van het gebruikte isolatiemateriaal.

www.tfaforms.com/360458

Dakisolatie Premie Eandis

Als klant van netbeheerder Eandis heeft u ook recht op premies voor uw dak- of zolderisolatie. Meer informatie hierover vindt u op de website van Eandis.

 

Provinciale en Gemeentelijke Subsidies voor Dakisolatie

Sommige gemeentes en provincies kennen ook subsidies voor dakisolatie toe. De beste manier om zeker te zijn of uw gemeente een deel van uw kosten dekt, is door rechtstreeks informatie in te winnen bij uw lokale overheid.

Belastingvoordeel Dakisolatie

Indien u uw dakisolatie laat uitvoeren door een erkend isolatiebedrijf zoals IsoGlobe, kunt u genieten van een interessant belastingvoordeel. U kunt namelijk 30% van uw betaalde factuur inbrengen. Hiervoor is wel een maximumbedrag bepaald, maar het is in alle gevallen zeker de moeite om van dit voordeel nu nog gebruik te maken. Net als voor de premies geldt immers dat deze gunstige maatregel in de toekomst kan verdwijnen.

Dakisolatie Premie combineren met Belastingsvoordeel

Het belastingvoordeel kan overigens moeiteloos gecombineerd worden met de premies. Hierdoor wint u tot 4 maal:

  • Al dan niet gecombineerde (netbeheerder en gemeente) subsidies voor uw dakisolatie
  • Minder belastingen betalen
  • Aanzienlijke besparing op uw verwarmingskosten
  • Een aangenamer huis in de winter én de zomer

Ook Genieten van Dakisolatie Subsidies?

Door een beroep te doen op IsoGlobe als aannemer van uw zolder- of dakisolatie, bent u er zeker van dat u zal voldoen aan de strenge en complexe eisen voor de tegemoetkoming van de overheid. Neem daarom nu nog vrijblijvend contact op met ons.

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN!