top of page

De zilveren parels die GOUD waard zijn

Bereik nieuwe hoogtes met onze premium dakisolatie

Dakisolatie

dakisolatie door isoglobe
Anker 1

Waarom dakisolatie?

Ook voor het plaatsen van dakisolatie is Isoglobe een betrouwbare partner. Een goede dakisolatie start al bij de keuze van het juiste materiaal. Isoglobe werkt met producten die al jarenlang hun degelijkheid bewijzen. Uw dak isoleren kan met glaswolmatten, met PIR isolatieplaten, isofolie, cellulose en gespoten PUR. Samen met de isolatiespecialist gaan we met u op zoek naar het meest geschikte materiaal voor uw huis.

Een niet geïsoleerd dak vormt voor een woning de grootste verliespost. Omdat warme lucht stijgt, gaat er maar liefst 30% tot 35% van de warmte van een huis verloren via het dak. Door uw dak te isoleren zal er veel minder warmte verloren gaan.

Afhankelijk van uw noden wordt het dak op een andere manier geïsoleerd. Bij een hellend dak gaan we meestal te werk langs binnen. Door middel van een keperwerk kunnen er isolatieplaten langs de binnenkant worden geplaatst.

dakisolatie
Anker 5
Anker 2

Isolatiematerialen 

​​Onze materialen houden uw huis comfortabel, ongeacht het weer. Ontdek onze hoogwaardige isolatieoplossingen voor een energiezuiniger en behaaglijker thuis.

glaswolmatten isolatiemateriaal

Glaswolmatten bestaan uit gerecycleerde glascherven en worden aangevuld met zuiver zand. Ze hebben een isolerende en geluidsdempende functie, zijn gemakkelijk hanteerbaar en het materiaal is vormvast waardoor het op zijn plaats blijft zitten en er geen koudebruggen ontstaan

gespoten pur isolatiemateriaal

Polyurethaan wordt gemaakt door twee vloeibare componenten (polyol en isocynaat) te mengen met elkaar. Bij uitdroging ontstaat er een hard en duurzaam schuim. Dit isolatiemateriaal heeft een ijzersterke energiewaarde en kan niet inkrimpen of verzakken na verloop van tijd.

PIR isolatieplaten

PIR isolatieplaten zijn harde schuimstof platen. PIR heeft een veel betere isolatiewaarde dan de traditionele isolatiematerialen, waardoor de isolatieplaten ook veel dunner zijn. PIR is vormvast en dus makkelijk te verzagen en monteren. Daarnaast is PIR brandtechnisch ook erg veilig.

cellulose isolatiemateriaal

Cellulose is een organisch materiaal en wordt gemaakt van gerecycleerd krantenpapier. Het is bijgevolg een enorm milieuvriendelijk materiaal met uitstekende isolatiewaarden. De vlokken worden meestal direct losgespoten en worden dus niet verwerkt tot platen.

Hebt u nog vragen over het plaatsen van dakisolatie, of wilt u meer informatie over de verschillende materialen?

Neem dan contact op met één van onze experts. 

isoglobe isolatiemateriaal
Anker 3

Werkwijze isolatiewerken

Bent u klaar voor de volgende stap, of hebt u nog twijfels en wilt u graag persoonlijk advies? Dan neemt u met ons contact op en gaan wij met u aan de slag.

De eerste stap voor het isoleren van uw huis is ons inspectieproces. Dit omvat een bezoek van één van onze ervaren adviseurs, die samen met u de energiebesparende mogelijkheden bekijkt die het meest geschikt zijn voor uw woning. Wij houden rekening met uw voorkeuren en behoeften, en zoeken samen met u naar een isolatieoplossing die past bij uw situatie past.

 

Na het vooronderzoek berekenen wij de benodigde materialen en kosten tot in het detail, zodat u exact weet wat u kunt verwachten. Tijdens dit hele proces wordt uw inbreng altijd gevraagd en gewaardeerd.

 

Als uit ons onderzoek en onze berekeningen blijkt dat isoleren mogelijk is, zullen wij u een concurrerende offerte opmaken die voldoet aan uw budget en energie-efficiëntie doelstellingen. Als u hiermee akkoord gaat, dan zoeken we samen naar een datum voor de uitvoering van de werken.

START

VOORWERK COMPLEET

WARM EN COMFORTABEL HUIS

DATUM

U contacteert ISOGLOBE en er wordt een afspraak gemaakt.

AFSPRAAK

ISOGLOBE vertrekt op datum van afspraak naar de klant.

Fase 1

CONTROLE

Het huis wordt door ISOGLOBE gecontroleerd op uitvoerbaarheid van de dakisolatie.

UITVOERING

Na de overeenkomst start ISOGLOBE met de isolatiewerken volgens nauwgezette werkinstructies.

GENIETEN

Nadien wordt alles netjes opgekuist. U kan nu genieten van een warm en comfortabel huis.

Fase 2

Fase 3

Fase 4

Contactformulier

Vraag een 
offerte aan

Wij bezorgen je snel een gratis en vrijblijvende offerte. 

Selecteer een optie

Bedankt voor uw aanvraag, we nemen spoedig contact met u op

bottom of page