Hoe Bepalen we de Prijs voor Dakisolatie?

Elk dak is uniek. Daardoor is het niet mogelijk om hier exacte dakisolatie prijzen op te sommen. Hier volgt dan ook een korte omschrijving van de factoren die in rekening gebracht worden bij  het opstellen van onze offerte voor dakisolatie.
Hierbij dienen twee belangrijke zaken opgemerkt te worden:

  • We gaan steeds zo economisch mogelijk te werk zonder daarbij aan kwaliteit in te boeten.
  • Als particulier, ondernemer of overheidsinstantie kunt u nog steeds genieten van forse subsidies voor dakisolatie. Dit houdt in dat u wél geniet van de besparingen op uw energierekening, zonder dat u opdraait voor de volledige kosten.

Oppervlakte van Uw Dak

In de eerste plaats bepaalt de totale oppervlakte van uw dak hoeveel dak isolatiemateriaal er gebruikt moet worden. Het komt erop neer dat hoe groter uw dak is, hoe meer materiaal we moeten gebruiken. Daarnaast vergt het plaatsen van dakisolatie bij een groot dak meer werkuren dan bij een kleinere dakoppervlakte.

Een groot dak betekent eigenlijk goed nieuws. Mits goede dakisolatie zal u veel meer kunnen besparen op uw energierekening dan bij een kleiner dak.
Bovendien worden de premies voor dakisolatie o.a. berekend op het aantal vierkante meters geplaatste isolatie. Een groter dak betekent dan ook een grotere financiële tegemoetkoming door uw netbeheerder.

Keuze van Dakisolatie Materiaal

Een derde factor die de dakisolatie prijs bepaalt, is de keuze voor het isolatiemateriaal zelf. Er bestaan heel veel verschillende soorten isolatiematerialen. De prijzen hierin verschillen aanzienlijk.

Bij Isoglobe kiezen we bewust voor betaalbare dakisolatie – materialen van topmerken. Deze hebben al decennialang hun degelijkheid bewezen. Vanzelfsprekend voldoen deze materialen aan de strenge eisen van isolatiepremies voor het laten plaatsen van uw zoldervloer- of dakisolatie.

De Staat van Uw Dak

De toestand waarin uw dak zich bevindt speelt eveneens een rol in de prijsbepaling voor het laten isoleren van uw dak. Indien u bijvoorbeeld geen onderdak heeft, is enkel zoldervloerisolatie mogelijk. De kostprijs van de materialen voor zoldervloerisolatie verschilt van die van dakisolatie.

Kostprijs voor Uw Dakisolatie?

Natuurlijk wilt u op voorhand weten wat de kostprijs voor uw dakisolatie zal zijn. De snelste manier om deze te weten komen is door vandaag nog een vrijblijvende afspraak te maken.

Onze isolatie expert komt bij u ter plaatse. U krijgt zo een goed beeld van de beste manier om uw dak te isoleren. Op basis hiervan bezorgen we u een vrijblijvende offerte met daarin een duidelijke prijs.

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN!