Over IsoGlobe dakisolatie

ISOGLOBE is een jong en dynamisch bedrijf dat begonnen is als spouwmuurisolatie bedrijf. Dankzij de kwaliteit die we op alle gebied nastreven, zijn we er op relatief korte tijd in geslaagd om veel klanten tevreden te stellen. Dit motiveerde ons om onze dienstverlening als isolatiebedrijf verder uit te breiden met dakisolatiewerken.
Onze missie om kwalitatieve én betaalbare oplossingen aan te bieden op het gebied van woningisolatie zetten we in deze afdeling van ons bedrijf volledig verder.

Voordelen van Dakisolatie

Het laten isoleren van uw dak levert u heel wat voordelen op. We zetten de belangrijkste hieronder op een rijtje.

Tot 30% Besparen met Dakisolatie

Door een slecht of niet geïsoleerd dak gaat tot 30% van de warmte in uw woning verloren. Dit maakt uw dak tot de grootste mogelijke verliespost wat uw energiefactuur betreft.
Goede dakisolatie is daarom ook de verstandigste keuze om uw huis te isoleren. Nog meer dan enige andere vorm van isolatie (dubbele of drievoudige beglazing, vloerisolatie, …) of andere energiebesparende ingrepen (zonnepanelen, warmtepomp,…) verdient de isolatie van uw dak de absolute prioriteit.

Voldoen aan de Dakisolatie Verplichting 2020

Indien u een woning verhuurt, bent u sinds 1 januari 2015 verplicht om te voldoen aan de minimale norm voor dakisolatie. Wanneer uw dakisolatie niet aan deze normen voldoet én dit vastgesteld wordt door een controleur, riskeert u hiervoor strafpunten te krijgen.
Vanaf 2020 is het hierdoor zelfs mogelijk dat uw woning niet meer verhuurd mag worden. Het hoeft geen betoog dat een verlies van uw huurinkomsten niet opweegt tegen de kosten voor goede dakisolatie.

Isolatie Verhoogt De Waarde van uw Huis

Als u van plan bent om uw huis te gaan verkopen, kunt u de waarde ervan gemakkelijk en snel opkrikken met een beter EPC-certificaat. Bij het bepalen van de EPC-waarde van uw woning speelt dakisolatie een grote rol.
Maar ook als u niet van plan bent om uw woning van de hand te doen, is dakisolatie een verstandige keuze.

Koel in de Zomer, Warm in de Winter

Naast het warmtecomfort tijdens de winter, geniet u dankzij dakisolatie ook van de koelte binnenshuis in de zomer. Een dak neemt immers veel zonlicht op en de isolatielaag kan het hittegevoel aanzienlijk doen afnemen.

Dakisolatie en Duurzaamheid

Naast alle voordelen voor uw comfort en budget, heeft een goede isolatie ook een gunstig effect op het milieu. U draagt met andere woorden met dakisolatie bij tot een betere leefomgeving voor uzelf, uw nageslacht en alle bewoners van onze blauwe planeet.

dakisolatie is goed u en het milieu
Goede dakisolatie is goed u en het milieu

Voordelen van Dakisolatie Laten Plaatsen

Doe-het-zelvers kiezen er vaak voor om hun dakisolatie zelf te plaatsen. Hier hebben wij niets op tegen. Alvorens echter zelf aan de slag te gaan, of een beroep te doen op een handige kennis, overweegt u best de voordelen van het laten plaatsen van uw dakisolatie door een erkend isolatiebedrijf als IsoGlobe.

Keuze van het Juiste Isolatiemateriaal

De keuze voor het juiste isolatiemateriaal voor uw dak is op zich al heel verwarrend en complex. Vaktermen als Rd-waarde, lambda, zijn voor een leek vak vaak verwarrend. Door een beroep te doen op onze vakkennis bent u altijd zeker van het meest ideale isolatiemateriaal voor uw dak.

Dakisolatie Wetgeving en Normen

De wetgeving en normen op het gebied van isolatie verandert voortdurend. Wat een paar jaar geleden als goede isolatie gold, kan in de nabije toekomst als ouderwets en onvoldoende isolerend beschouwd worden. Onze ervaring en expertise op dat gebied is dan ook van onschatbare waarde. We kijken namelijk verder dan vandaag en zorgen ervoor dat uw woonst ook binnen enkele decennia perfect geïsoleerd blijft.

Werktuigen voor het Plaatsen van Dakisolatie

Voor het vakkundig aanbrengen van dakisolatie heeft u gepaste werktuigen nodig. Indien u hierover niet beschikt, moet u als doe-het-zelver bijkomende kosten maken.

dakisolatie op maat snijden
Op maat snijden van het isolatiemateriaal

Transport Dakisolatie Materiaal

Niet iedereen heeft de mogelijkheid, of is bereid, om een paar maal naar de winkel heen-en-weer te rijden voor het transport van isolatiemateriaal. Bij het transporteren van glaswol of rotswol wil u bovendien niet dat er kleine hardnekkige resten van het product in uw wagen achterblijven. De kosten voor de huur van een aanhangwagen of bestelwagen wegen in dit geval dan ook niet op tegen het transport waar wij in uw plaats voor zorgen.

Hoeveelheid Dakisolatie Materiaal

Vaak schatten doe-het-zelvers de hoeveelheid benodigd isolatiemateriaal verkeerd in. Hierdoor blijven ze na de klus dan zitten met een overbodige hoeveelheid isolatieplaten of -rollen. Ongeopend materiaal kan u maar korte tijd terug inruilen in de winkel. Voor de rollen die u al wel gedeeltelijk heeft gebruikt, krijgt u helaas geen geld terug. Kiezen voor IsoGlobe is dan ook kiezen voor minder afval. Het overtollige materiaal kunnen wij namelijk gebruiken bij een volgend isoleerproject.

Subsidies voor Dakisolatie

De documenten die nodig zijn voor het ontvangen van premies voor dakisolatie krijgt u in sommige doe-het-zelf zaken niet. Een kasticket volstaat bijvoorbeeld niet om uw aanvraag in te dienen. Als isolatiebedrijf zorgen wij ervoor dat u over alle nodige documenten beschikt om de aanvraagprocedure vlot te doorlopen.

Dakisolatie en Belastingvoordeel

De plaatsing van dakisolatie door een erkende aannemer als IsoGlobe levert u een gunstig belastingvoordeel op. Als doe-het-zelver komt u hiervoor helemaal niet in aanmerking.

Tijdwinst voor U

Ten slotte, maar zeker niet onbelangrijk, kost het voorbereiden, plaatsen en opruimen van dakisolatie na de klus, tijd. Terwijl wij deze met plezier aan uw dak besteden, kunt u dingen doen die u het liefst doet.

Extra voordelen door te kiezen voor IsoGlobe

Naast alle bovenstaande voordelen van dakisolatie op zich, geniet u van nog meer voordelen door te kiezen voor IsoGlobe als isolatiebedrijf voor uw dak.

Specialist in Isolatie

We zijn een jong en enthousiast team dat zijn deugdelijkheid reeds bewezen heeft met onze diensten voor spouwmuurisolatie. Ook voor dakisolatie beschikken we voor de nodige referenties van tevreden klanten.

Betaalbaar en Kwalitatief

Bij onze keuze voor isolatiematerialen houden we rekening metkwaliteit én uw budget. We kiezen bewust niet voor het duurdere marktsegment dat bovendien veel tijd vraagt om op maat gesneden en aangebracht te worden. Het verschil merkt u niet in de kwaliteit van de isolatie of de mate waarin u energie bespaart, maar wel op ons aantal werkuren en dus ook uw eindafrekening.

Betrouwbare Onderneming

Bij IsoGlobe maken we er een erezaak van om al onze klanten enkel diensten aan te bieden waarvan we 100% zeker zijn dat ze tot debeste resultaten zullen leiden. Dit houdt o.m. in dat we u nooit of te nimmer iets zullen trachten te verkopen dat technisch gezien niet verantwoord zou zijn.

Ons Woord

Het vertrouwen van onze klanten hebben we op korte tijd gewonnen door ons aan ons woord te houden. We tolereren van onszelf geen afwijkingen van de offerte in uw nadeel of wijzigingen van de onderling gemaakte afspraken zonder dat u hiermee uitdrukkelijk zou instemmen.

Natuurlijk wilt u genieten van onze voordelen. Dit kan, vul onzeGRATIS dakisolatie offerteaanvraag in en wij nemen binnen 48u contact met u op.

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN!