Isoleren met IsoGlobe?

U contacteert ons voor het isoleren van uw woning. We leggen samen met u een afspraak vast op een tijdstip dat voor u past.

Vervolgens komt er een spouwmuurinspecteur/adviseur bij u thuis langs om uw woning volgens de STS 71-1 specificaties (https://economie.fgov.be/nl/binaries/STS_71_tcm325-175064.pdf) te controleren op de uitvoerbaarheid om te isoleren.

Na deze controle van uw woning worden de muren opgemeten, waarbij de oppervlakte van uw ramen en deuren in mindering worden gebracht. Het is voor ons zeer belangrijk dat we steeds de correcte afmetingen aan u aanrekenen, zodat het wederzijds vertouwen niet geschonden wordt.

Tijdens de opmeting zal de spouwmuurinspecteur samen met u dejuiste voegkleur bepalen, zodat er achteraf geen sporen meer zichtbaar zijn van de uitgevoerde werken. Tot slot stellen we eenofferte op en leggen samen met u een uitvoeringsdatum vast voor uw spouwmuurisolatie.

Stappenplan uitvoering:

U wordt tenlaatste 5 werkdagen op voorhand verwittigd voor uitvoerings- datum om te komen isoleren.Ons uitvoerend personeel komt ’s morgens bij u op de afgesproken datum langs voor de uitvoeringswerken.

Zij maken met u een extra controle ronde rond de woning, zodat er  geen misverstanden ontstaan tussen verkoop en uitvoering.

Rolluikkasten, ingebouwde kasten, verluchtingsgaten, schoorstenen… worden op voorhand gedicht. Hierna wordt er gestart met het boorproces, dat volgens de STS 71-1 specificatieswordt toegepast. Na het boren van de gaten, worden onze EPS parels en het bindmiddel via de geboorde openingen tussen lint- en stootvoeg ingespoten.

Als laatste worden alle openingen met de juiste voegmortel gedicht. De werf wordt altijd netjes achterlaten, zodat u niet zal merken dat er werken hebben plaatsgevonden.

Hoe werkt het? spouwmuurisolatie

Lees wat onze klanten te zeggen hebben over
de werking van IsoGlobe.

Thanks isoglobe voor de uitvoeren van spouw isolatie vandaag jullie hebben 100% werk afgeleverd.

Serkan

1 jaar na de werken DUIDELIJK verschil in stookkosten.

Ik had het veel eerder moeten doen

Thanks Isoglobe.

Patrick

Beste Isoglobe,

Ik stuur even een mailtje om u te laten weten dat alles hier perfect is verlopen. Er is schitterend werk afgeleverd.

De bijgewerkte voegen zijn bijna niet zichtbaar. En alles is zoals afgesproken verlopen.

U mag er zeker van zijn dat ik jullie zal blijven aanraden bij vrienden en kennissen.

Alvast bedankt, kristof.

 

Schitterend werk afgeleverd.